Нека бъдем честни, глобалното копеле Covid-19 удари всички ни тежко. Но светът все още не е свършил, така че животът продължава. И за да продължи една идея по-приятно, решихме да не спираме да правим това, което най-добре можем – да ти предложим едно място в цялата лудница, където да можеш да се отпуснеш, да послушаш готина музика и да не се притесняваш от случващото се навън.

Затова направихме пет (колко неочаквано) леки промени, с които освежихме бара и услугите, които предлагаме. Постарахме се, затова сега ще ти ги разкажем. 

1. Спазваме всички мерки, закони, укази и заповеди

Естествено, започваме с най-важното – взели сме всички мерки и указания за твоето безопасно пребиваване тук. Имаме поне шест тона дезинфектант, персоналът е толково прогресивен, че си носи маските над носа и ползва ръкавици. Барът се дезинфекцира изключително често, а поне шест пъти по-често го проветряваме. Сапун също има предоволно. Спазваме и всички наредби на така обичаните власти.

2. Освежихме интериора

И понеже една от тези наредби казва, че трябва да има отстояние от масите от 1.5 метра. Направихме точно така и даже взехме един пинизчийски ниски маси и една много мека мебел, на която също редовно удряме по една дезинфекция. Приглушихме осветлението и сложихме 4-5 килима, които обилно напояваме с какво? Точно така, дезинфектант. Прибрахме лятната градина и я направихме зимна. И стана направо друго, ама пак хубаво.

3. Вече имаме топки

Да, имаме топки за билярд. Имаме и щеки за билярд. Имаме си и цяла билярдна маса. Ще я намериш на втория етаж и можеш да играеш, колкото си искаш. Джагите и дартсът са си на същите места и готови за алкохолно-спортни приключения. Също така, дезинфекцираме ги. Да не се почувстват пренебрегнати за сметка на килимите.

4. Кво ше ядем, бе?

Един ден си зададохме този въпрос и за да не си го задаваме всеки ден, звъннахме на супер готините пичове от Skapto и VIP Catering. И така, вече в бара можеш да си поръчаш и хапване и съвсем не беден избор от доста апетитни бургери, тортили и брускети, които ти носим направо на дивана. Вече най-сетне ще можеш да успокоиш баба си, че не ходиш да пиеш по тия барове на гладен стомах.

5. Show must go on

Звучи клиширано, но е точно така. Трябва нещо да се случва и ще се погрижим това да е така. Въпреки че работното ни време приключва в 23:30 часа, това не значи, че преди това не може да правим някакви весели неща. Уикендите каним диджеи, които пускат музиката супер тихо или не съвсем, през седмицата ще има куизове, по всяко време имаме изложба, съботните следобеди са за турнири по джага, гледаме мачове (стига да не са от българското първенство), въобще неща се случват и ще се случват. Защото, както вече казахме, животът продължава.

Направихме всичко възможно любимият ти бар от седмицата да продължи да ти бъде толкова любим. Забравихме само да споменем, че продължаваме да сервираме алкохолни напитки, което са поне още 100 допълнителни причин да ни посетиш възможно най-скоро. Ако тези сто и пет причини не са ти достатъчни, другия път ще ти кажем още пет. Айде, идвай си.