Mystic Sunday

Mystic Sunday

Date(s) - May 28, 2023

Time - 4:00 pm - 9:00 pm

Location
Бар Петък


На 28 Май, в Неделя, oт 16:00ч. гостуваме на култовия бар Петък, за поредното издание на мистичните ни следобеди.
Ще се отдадем на вълшебни практики с картите Таро, скандинавските Руни, вълшебното изкуство на Мехенди, науката за числата Нумерология, древната Астрология и интуитивния Лунен оракул
Подготвили сме ви няколко вълнуващи кътчета с различни занимания, от които ще можете да опитате:

⭐Астрология – Анн
Анн успява чудесно да съчетае Астрологията с другите близки на сърцето ѝ теми – езотериката и космоса, затова от вече шест години е най-близкия до сърцето ѝ интерес, а от близо две се занимава и професионално с анализиране на натални карти.
Такса: Дарение
https://www.facebook.com/brushlyann

🔮Оракули – Неделина
Moonology Oracle са различни от Таро картите. Te са изцяло посветени на Луната, нейните фази и разбира се – зодиите. Истинска наслада за любителите на астрологията! С тях лесно можем да “разгадаем” сложна ситуация или да получим съвет за бъдещето.
Такса: Дарение
youtube.com/c/neddiethelavenderwitch

✨С Нумерология по метода на решетката на Питагор ще ви запознае Гери, която се занимава над 5 години с магията на числата и ще ви разкрие повече за “ключа”, с който сте се родили, както и на къде ще ви заведе новата година.
Консултацията трае около час!
Такса: 40 лв.
Форма за записване: https://t.ly/UVx_
Instagram: https://rb.gy/38tu0

🔮В Таро кътчето ще се срещнете с Драконица https://linktr.ee/dragonitsa и Радостин, там ви очаква индивидуално четене на енергия чрез картите #Таро. Предпоставки и съвети относно дадена ситуация. Личностно разгъване на определена тема, и съвет за изчистване на това което ви пречи. Поглед върху #събития, желания и стремежи.
Такса: Дарение

🧙‍♀Съвети и насоки от Скандинавските Руни можете да получите от Плам, която ще ви помогне да достигнете до неизследвани кътчета на подсъзнанието си, където се крият нужните отговори, особено ако сте обзети от морски трепети за предстоящия летен сезон.
Такса: Дарение

🪬Мехенди с Ману или рисуване с Къна – Мехенди се счита за най-старата форма на боди арт, която някога е съществувала. В продължение на векове не само в Индия, а и в Северна Африка и Близкия изток къната е използвана както за разкрасяване, така също и като космологична козметика за тържества и ритуали, където #мехенди е бил начин да се направи свещеното видимо и да се общува с по-висша сила. Подарете си сакрални рисунки от вещите ръце на Ману. Дизайни с къна и джагуа може да си изберете тук още преди събитието:
https://henna.bg/
Такса: според обема на модела

Следете събитието за още подробности.
Дата: 28.05.2023
Начало: 16:00 ч.
Край: 21:00
Място: бар Петък
Вход: СВОБОДЕН <3