Гласът на България LIVE – @БарПетък – 05.12.2022

Гласът на България LIVE - @БарПетък - 05.12.2022

Date(s) - декември 5, 2022

Time - 8:00 pm

Location
Бар Петък


Това е първото събитие, в което ще можеш да видиш всички твои любими изпълнители, които гледа така вярно пред екраните си в продължение на няколко месеца. Каним те да участваш в нещо много специално .

Това няма да е просто концерт, това ще е твоята възможност да усетиш тръпката от това да обръщаш собствения си музикален стол, НА ЖИВО с LIVE BAND и цели 30 изпълнители от Гласът на България сезон 9 .

На това събитие ще имаш възможност да се запознаеш с всеки един от тях. Запази си въздуха,защото ще ти нужен ,когато ТЕ те погълнат с магичните си гласове. ТЕ са най-запомнящите се лица от тазгодишния формат.

ТЕ са Гласът на България! Каним те на 5-ти декември в Бар Петък. Започваме точно В 20:00.
Подбрали сме и сериозен екип от професионалисти, а именно
Атанас Иванов- китари,
Мариян Николов – бас,
Ивац Янков – барабани,
Илия Лазаров- клавиши. Останалото е в ръцете на твоето въображение, защото изненадите ще са много.

На сцената ще те очакват:
Десислава Латинова ,Мишер , Денислав Караиванов, Калоян Николов ,Калоян Манолов,Борислав Гецов ,Александър Петров ,Мария Митева ,Максим Панайотов ,Теодор Стоянов, Ванеса Чаушева ,Силви Филип,Никола Стоянов,Борис Лапшов ,Кристина Христова,Ами Опренова,Асен Владимиров, Боян Боев,Димитър Филипов,Елизабет Захариева ,Мариела Петрова ,Руси Тенев ,Виктория Елефтериаду, Виктор Стамболов ,Виктория Манева,Люба Илиева ,Коста Коларов,Жаклин Таракчи ,Гергина Пейкова,Няголета Желева.

Врати: 20:00 ч.
Вход: Билети от 15 лв. и 20 лв.
За концерти не приемаме резервации. Закупуването на билет не ви гарантира седящо място.

18+