Социални понеделници в "Петък"

Дата/Час
Дати - 18/12/2017 - 12/11/2018
7:00 pm - 9:00 pm

Място
"ПЕТЪК"


Третият понеделник на декември наближава и отново е време за „Социални понеделници“! Гости на съвместната инициатива на JCI Sofia и Заедно в час / Teach for Bulgaria през най-уютния, семеен и топъл зимен месец ще бъдат YOUTHub, AIESEC in Bulgaria и BEFSA, с които ще си говорим за важността на това да имаме лесен достъп до информация за възможности, безопасност в планината и младежки инициативи.
Присъединете се към нас за едно вълнуващо и вдъхновяващо социално начало на седмицата!

––-
Бизнесът отдавна има своите нетуъркинг събития. Време е и неправителственият сектор да има своите! Социалните понеделници са такова събитие – място, на което хората с добри каузи да получат трибуна за представяне на дейността си, и да срещнат съмишленици, включително сред бизнеса и гражданите на град София.

Форматът на събитието ще включва:
– представяне на три добри каузи в рамките на половин час;
– неформален нетуъркинг.

В двумилионен град да срещнеш правилните хора е особено голямо предизвикателство, но и носи особено голямо удовлетворение. Заповядайте за една среща с млади, активни и вдъхновяващи хора, която ще ви зареди (най-малко) за месец напред!

Това събитие е за вас, ако:
– сте социално ангажиран човек и си търсите кауза, която да разпознаете като своя;
– сте гражданин на София, който открай време си задава въпроса какво точно правят неправителствените организации и хората зад тях, и защо всъщност го правят;
– искате да развивате корпоративна социална отговорност в собствения си бизнес или в компанията, за която работите, и търсите подходяща кауза, която да подкрепите;
– сте вече част от неправителствена организация и си търсите сродни души, с които да развивате по-мащабни и значими проекти.

Защото заедно можем да постигнем велики дела!