Дата/Час
Дати - 14/05/2018
7:00 pm - 9:00 pm

Място
"ПЕТЪК"


Новата година започна и отново е време за „Социални понеделници“! Присъединете се към нас за поредица от събития, които Ви дават едно вълнуващо и вдъхновяващо социално начало на седмицата! Всеки месец три нови добри каузи ще споделят предстоящи инициативи и проекти, както и личен пример и истории с гостите на събитието. Следете събитието за повече информация кои са те!

––-
Бизнесът отдавна има своите нетуъркинг събития. Време е и неправителственият сектор да има своите! Социалните понеделници са такова събитие – място, на което хората с добри каузи да получат трибуна за представяне на дейността си, да разкажат лично какво ги вдъхновява и да срещнат съмишленици, включително сред бизнеса и гражданите на град София.

Форматът на събитието включва:
– представяне на три добри каузи в рамките на половин час;
– неформален нетуъркинг.

В двумилионен град да срещнеш правилните хора е особено голямо предизвикателство, но и носи особено голямо удовлетворение. Заповядайте за една среща с млади, активни и вдъхновяващи хора, която ще ви зареди (най-малко) за месец напред!

Това събитие е за вас, ако:
– сте социално ангажиран човек и си търсите кауза, която да разпознаете като своя;
– сте гражданин на София, който открай време си задава въпроса какво точно правят неправителствените организации и хората зад тях, и защо всъщност го правят;
– искате да развивате корпоративна социална отговорност в собствения си бизнес или в компанията, за която работите, и търсите подходяща кауза, която да подкрепите;
– сте вече част от неправителствена организация и си търсите сродни души, с които да развивате по-мащабни и значими проекти.

Защото заедно можем да постигнем велики дела!