Sound Talks vol.12

Дата/Час
Дати - 28/09/2019
4:30 pm - 8:30 pm

Място
"ПЕТЪК"


Лятото си отива, но пък ние се завръщаме! Започва трети сезон на #SoundTalks – единственото по рода си събитие в България, целящо да среща хора, обединени от любовта към музиката и технологиите.

В последната събота от месеца ще се видим отново в любимия „ПЕТЪК“! Стойте на линия за актуална информация относно лектори, програма и още изненади, които сме ви подготвили 😉

_____

ЗА НАС

Sound Ninja Music Academy и E-Music Bulgaria обединяват сили, за да създадат Sound Talks – поредица от безплатни събития, в които се дискутират най-различни теми от аудио света. Наш домакин отново е столичният бар „ПЕТЪК“, където в позната обстановка ще обсъждаме идеи с хора на нашата вълна.

В рамките на 20-минутни панели и Q&A сесии ще си говорим за хардуер, софтуер, миксиране, продуциране, музициране и всичко около професионалното аудио. Очакват ви интересни презентации, вдъхновяващи гости, тематични игри с награди, както и време за нетуъркинг със себеподобни в края на всяко събитие.

Ако рядко ви се случва да си nerd-вате с някой относно хардуер/софтуер/продукционна техника, а ви сърби езика да споделите знанията и опита си по определена тема, ние ви каним на сцената на „Sound Talks“. Изпратете вашата кандидатура на soundtalksbg@gmail.com с кратко представяне и резюме на темата, по която искате да говорите.